Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Rottebekæmpelse

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med rottebekæmpelse og vi kan varetage opgaven, uanset størrelse, på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Rotter er et skadedyr med potentielt alvorlige følger, og som årligt ødelægger for mange millioner af kroner. Rotter kan desuden fører en række forskellige sygdomme med sig, heraf flere meget alvorlige. Derfor er det vigtigt at foretage en rottebekæmpelse hvis man har et rotteproblem.

Har du et problem med rotter?

Problemer med rotter er ofte karakteriseret ved rotternes lyde og lugte. Piben og kradsen i paneler, under gulve eller på loftet kan være tegn på rotter. Samtidig efterlader rotter sig en skarp og ubehagelig lugt, der kan minde om kloak eller grisestald. Man kan også se rotteproblemer ved de ekskrementer, de efterlader. Efterladenskaberne er cylinderformede med en spids i enden, og ca. 6 mm tykke og 17 mm lange.

Er rottebekæmpelse nødvendigt?

Rottebekæmpelse er i den grad vigtigt. Rotter afslører sig også ofte ved huller udenfor, f.eks. i nærheden af et dæksel eller husets fundament. Det kan være skadeligt for grunden, og synkende fliser og asfalt kan bl.a. være et tegn på, at rotter har undermineret overfladen. Det er derfor vigtigt at tage hånd om problemet og kontakte en professionel til at står for din rottebekæmpelse.

En rotte føder i sit 1-2 årige liv mellem 50 og 100 unger. Derfor kan rotter ikke udryddes, men bestanden kan holdes væsentligt nede. I f.eks. større byer lever rotter fortrinsvis i kloakkerne, og de ses kun udenfor disse pga. huller og utætheder i kloaksystemet. Derfor er den væsentligste forebyggende indsats, at holde sit kloaksystem i god og tæt stand. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyder alt i rottesikring og rottebekæmpelse, så du kan undgå problemet på forhånd.

Rottebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Hvis du har et rotteproblem, er det imidlertid næsten altid nødvendigt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper til rottebekæmpelse. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse holder til tæt ved Århus og tilbyder rottebekæmpelse i både Midtjylland, f.eks. Horsens, Herning, Randers, Skanderborg og Silkeborg, men har kunder i hele Jylland.

Ring til os i dag på 70 666 873

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at sikre mod og bekæmpe rotter.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Akut rotteproblem?

Ring straks til os på tlf.: 

70 666 873

Ellers udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​