Rottebekæmpelse​

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med rottebekæmpelse og vi kan varetage opgaven, uanset størrelse, på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Rotter er et skadedyr med potentielt alvorlige følger, og som årligt ødelægger for mange millioner af kroner. Rotter kan desuden fører en række forskellige sygdomme med sig, heraf flere meget alvorlige. Derfor er det vigtigt at foretage en rottebekæmpelse hvis man har et rotteproblem.

Har du et problem med rotter?

Problemer med rotter er ofte karakteriseret ved rotternes lyde og lugte. Piben og kradsen i paneler, under gulve eller på loftet kan være tegn på rotter. Samtidig efterlader rotter sig en skarp og ubehagelig lugt, der kan minde om kloak eller grisestald. Man kan også se rotteproblemer ved de ekskrementer, de efterlader. Efterladenskaberne er cylinderformede med en spids i enden, og ca. 6 mm tykke og 17 mm lange.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Er rottebekæmpelse nødvendigt?

Rottebekæmpelse er i den grad vigtigt. Rotter afslører sig også ofte ved huller udenfor, f.eks. i nærheden af et dæksel eller husets fundament. Det kan være skadeligt for grunden, og synkende fliser og asfalt kan bl.a. være et tegn på, at rotter har undermineret overfladen. Det er derfor vigtigt at tage hånd om problemet og kontakte en professionel til at står for din rottebekæmpelse.

En rotte føder i sit 1-2 årige liv mellem 50 og 100 unger. Derfor kan rotter ikke udryddes, men bestanden kan holdes væsentligt nede. I f.eks. større byer lever rotter fortrinsvis i kloakkerne, og de ses kun udenfor disse pga. huller og utætheder i kloaksystemet. Derfor er den væsentligste forebyggende indsats, at holde sit kloaksystem i god og tæt stand. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyder alt i rottesikring og rottebekæmpelse, så du kan undgå problemet på forhånd.

Rottebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Hvis du har et rotteproblem, er det imidlertid næsten altid nødvendigt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper til rottebekæmpelse. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse holder til tæt ved Århus og tilbyder rottebekæmpelse i både Midtjylland, f.eks. Horsens, Herning, Randers, Skanderborg og Silkeborg, men har kunder i hele Jylland.

Ring til os i dag på 70 666 873

for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at sikre mod og bekæmpe rotter.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.