Bekæmpelse af hvepse og gedehamse​

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har vi mange års erfaring med bekæmpelse af hvepse i byer som Århus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Herning. For på bedst mulig vis at opnå en vellykket bekæmpelse af hvepse, skal man have en forståelse for hvepse eller gedehamses adfærd og levemåde.​ Det vi normalt betegner hvepse, er egentligt gedehamse – det er den korrekte betegnelse, idet navnet hveps også anvendes om en række andre insekter. Det ændrer dog ikke ved, at et såkaldt hvepsebo ofte er en stor gene. Heldigvis har vi stor erfaring med bekæmpelse af hvepse og deres bo.

Mange forskellige afskygninger

Hvepseboet – eller hvepsereden – er ofte kugleformet og lavet af et karakteristisk papiragtigt materiale, og dets placering afhænger af arten. Det er her vi som professionelle tager vores udgangspunkt når vi påbegynder en bekæmpelse af hvepse og gedehamse. Der findes i Danmark 7 forskellige arter af gedehamse, og de ligner hinanden en del. Fælles er det sort-gule mønster og karakteristiske kropsform. Nogle arter foretrækker også at have boet i jorden, hvor de benytter f.eks. gamle musereder eller muldvarpegange, som de udvider. 

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Vi fjerner også gedehamse

Der kan være mange grunde til man ønsker en fjernelse af gedehamse omkring sin bolig og selvom gedehamse ofte mere er et irritationsmoment end et egentligt skadedyr, så kan stik fra gedehamse være ret smertefulde. Dog er det kun sundhedsskadeligt, hvis man er overfølsomhed over for giften fra stikket. I private husholdninger, idrætsforeninger mv. er det derfor (frygten for) stik, som er en gene. I flere forskellige forretninger, f.eks. bager- og frugtforretninger, er en fjernelse af gedehamse dog en nødvendighed, da de kan ødelægge varerne.​

Mange års erfaring med bekæmpelse af hvepse og gedehamse

​Gennem vores mange år i branchen har vi hjulpet mange familier, sports- og idrætsforeninger og andet med deres hvepse- og gedehamseproblem. Vi tilbyder derfor en effektiv bekæmpelse af hvepse og gedehamse og står samtidig inde for et godt og effektivt resultat. Udover bekæmpelse af hvepse har vi også mange års erfaring med rottebekæmpelse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.​

Er stik fra hvepse eller gedehamse farlige?

Hvis man ikke er bange for hvepse eller gedehamse og ikke frygter deres stik, kan det måske virke unødvendigt at få en professionel til at stå for en gedehamse bekæmpelse. Dog er hvepse eller gedehamse meget territoriebevidste og meget beskyttende omkring deres bo. Et hvepsebo vokser igennem sommeren, og kulminerer ofte omkring august, hvor et bo kan indeholde flere tusinde individer. Det er derfor nødvendigt at starte en bekæmpelse af hvepse og gedehamse så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere om bekæmpelse af hvepse?

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har ekspertisen i bekæmpelse af hvepse, uanset hvilken art og hvor boet sidder. Alt afhængigt af opgaven, anvender vi forskellige midler, og vi garanterer, at hvepseboet er dødt, når vi er færdige med opgaven. Vores største kundebase er i Midtjylland omkring Århus, Herning, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Randers, men vi leverer hvepsebekæmpelse til hele Jylland.

Ring i dag for at høre mere om, hvordan du kan slippe af med dit hvepseproblem på 70 666 873.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.