Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Myrebekæmpelse

​Stiller du tit dig selv spørgsmålet: "Hvordan bekæmpes myrer?" og har du problemer med myrer i din have? Så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig stor erfaring med myrebekæmpelse i byer som Århus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Herning og Randers.

Myrer i hus og have er et velkendt problem. Udvendigt langs soklen, i køkkenet eller på terrassen kan myrer være til stor irritation og noget man gerne vil være foruden. Det er heldigvis noget vi kan hjælpe jer med. Vi har erfaring med diverse løsninger til myrebekæmpelse der hurtigt og effektivt kan afværge problemet inden det udvikler sig.

myrer på terrasse

Mange års erfaring med myrebekæmpelse

Vi har i mange år hjulpet haveejere med bekæmpelse af myrer. Vi kender alle følelsen af at det kribler og krabler under havebordet på terrassen på en lun sommerdag, og irritationen ved ikke selv at kunne udføre myrebekæmpelsen.​

Til bekæmpelse af myrer benytter vi os af spærrebælte metoden. Den fungerer således, at der ligges et spærrebælte ud af gift langs soklen udendørs og langs fodlisterne indendørs ved ydervæggene. På den måde skal myrerne krydse spærrebæltet af gift, for at få adgang til hjemmet. Idet myrerne kommer i berøring af giften dør de og i vil slippe af med plagen.

Myrebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Vi har forskellige løsninger til skadedyrsbekæmpelse alt efter jeres behov, så ring i dag og vi vil være behjælpelige.

Vi kører både til midtjyske byer som Herning, Horsens, Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, for at hjælpe dig med myrebekæmpelse, ligesom vi dækker resten af Jylland samt Fyn. 

Ring på tlf: 70 666​ 873

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Problem med myrer?

​ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​