Myrebekæmpelse

​Stiller du tit dig selv spørgsmålet:

"Hvordan bekæmpes myrer?" og har du problemer med myrer i din have?

Så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig stor erfaring med myrebekæmpelse i byer som Århus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Herning og Randers.​

Myrer i hus og have er et velkendt problem. Udvendigt langs soklen, i køkkenet eller på terrassen kan myrer være til stor irritation og noget man gerne vil være foruden. Det er heldigvis noget vi kan hjælpe jer med. Vi har erfaring med diverse løsninger til myrebekæmpelse der hurtigt og effektivt kan afværge problemet inden det udvikler sig.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Mange års erfaring med myrebekæmpelse

Vi har i mange år hjulpet haveejere med bekæmpelse af myrer. Vi kender alle følelsen af at det kribler og krabler under havebordet på terrassen på en lun sommerdag, og irritationen ved ikke selv at kunne udføre myrebekæmpelsen.​

Til bekæmpelse af myrer benytter vi os af spærrebælte metoden. Den fungerer således, at der ligges et spærrebælte ud af gift langs soklen udendørs og langs fodlisterne indendørs ved ydervæggene. På den måde skal myrerne krydse spærrebæltet af gift, for at få adgang til hjemmet. Idet myrerne kommer i berøring af giften dør de og i vil slippe af med plagen.

Myrebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Vi har forskellige løsninger til skadedyrsbekæmpelse alt efter jeres behov, så ring i dag og vi vil være behjælpelige. Vi kører både til midtjyske byer som Herning, Horsens, Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, for at hjælpe dig med myrebekæmpelse, ligesom vi dækker resten af Jylland samt Fyn. Ring på tlf: 70 666​ 873.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.