Bekæmpelse af borebiller

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med bekæmpelse af borebiller i blandt andet Herning, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Århus. Den almindelige borebille – også kaldet træorm – er et almindeligt problem, og der er spor efter den i langt de fleste huse af ældre dato. Borebillen er udbredt på hele kloden, og specielt i Europa er den et hyppigt problem. Borebiller er typisk mellem 3 og 5 mm lange, og lever mellem juni og august. Billen lægger sine æg i sprækker i træ eller i gamle flyvehuller.

Bekæmpelse af borebiller i Århus, Randers, Herning mm.

For at være sikker på, at slippe af med alle borebiller og larver, er det ofte en god idé at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har en stor erfaring med bekæmpelse af skadedyr i træet, hvilket giver dig en sikkerhed for, at problemet bliver udryddet helt. Samtidig giver vores ekspertise dig garanti for, at dit træ ikke bliver yderligere skadet ved behandlingen. Alle vores midler mod bekæmpelse af borebiller og træskadedyr er naturligvis miljøgodkendte.

Vi har base i nærheden af Aarhus hvorfra vi leverer bekæmpelse af borebiller til hele Jylland hvor vi har haft opgaver i byer som Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Kort sagt, ingen by er for langt væk.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Problem for træet

Billens larver lever dog i op til et år, og det er larverne, der er det største problem, idet de borer flyvehuller, som oftest er 1-2 mm i diameter. Det ødelægger bygningens træ, hvilket på lang sigt kan være meget skadeligt for huset. Problemet kan ofte opdages ved drys fra larvernes huller både i væg og i gulv. Et borebilleangreb udvikles langsomt, men med de rette forhold kan bygningens træ blive fuldstændig ødelagt.

​20 års garanti

Hos JSB tilbyder vi hele 20 års garanti på bekæmpelse af borebiller. Det er en garanti vi kan lave da vores erfaring og ekspertise, kan ses i vores tidligere veludførte opgaver. Med en borebille behandling slipper du for langsigtede skader i din bolig. Vi tilbyder forskellige former for borebille bekæmpelsesmidler, som vi bruger på vores opgaver rundt om i området omkring Århus og Skanderborg.

Hør mere om bekæmpelse af borebiller

Det kan være svært at vurdere, om man rent faktisk har borebiller, men hvis du har en mistanke er du altid velkommen til at kontakte os. Med kontor tæt på Aarhus, har vi mulighed for at tilbyde skadedyrsbekæmpelse i byer som Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Dermed er vi perfekt placeret til at levere skadedyrsbekæmpelse til hele Jylland.

Ring i dag på 70 666 873 for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, myrebekæmpelse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.