Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Bekæmpelse af væggelus

​Der er mange grunde til bekæmpelse af væggelus. Der er stor forskel på folks overfølsomhed over for væggelusbid, og nogle generes overhovedet ikke, mens biddene hos andre svulmer voldsomt op og kan gøre decideret ondt.

Hvad er væggelus?

Væggelusen tilhører familien af tæger, og er en af de få arter, der lever af blod fremfor plantesaft. Voksne væggelus kan blive op til 1 cm lang, og har en rødbrun og meget fladtrykt krop, dog meget afhængig af, hvornår den sidst har suget blod. Væggelus er lyssky; om dagen sidder de gemt i sprækker og revner, men om aftenen kommer de frem for suge blod, som de finder ved at gå efter varmen. 

Er bekæmpelse af væggelus nødvendigt?

​De foretrækker menneskeblod, og en voksen væggelus er 3-5 minutter om at blive mæt. Efter måltidet kravler den tilbage i skjul, hvor den sidder i adskillige dage og fordøjer. Hunnen lægger æg i skjulestederne – ca. 4-5 æg om dagen, hvilket bliver til ca. 200 i alt pr. hun, hvilket vil sige, at væggelus formerer sig hurtigt.​

Uanset algeriske reaktioner er det en gene for klart de fleste, hvorfor man bør få gjort noget ved problemet. Biddene kan kendes fra loppestik, idet væggelus ynder at bide i utildækkede hudpartier, f.eks. hænder, arme, hals og fødder – populært sagt alt det, der stikker uden for dynen.

Hvad er prisen på bekæmpelse af væggelus?

Prisen på bekæmpelse af væggelus kan ikke defineres med et fast beløb. Prisen afhænger meget af problemets omfang. Vi har mulighed for at give en vurdering af prisen efter en vurdering af problemet størrelse. 

Vil du vide mere om bekæmpelse af væggelus?

Der findes flere forskellige måder at bekæmpe væggelus på, alt afhængig af problemets omfang og hvordan dets skjulesteder er. Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse sørger vi altid for at vælge en effektiv løsning, som ikke skader huset eller boligen overhovedet. Alle vores bekæmpelsesmidler er naturligvis miljøvenlige. Hvis du har en mistanke om, at du har væggelus, kan du ringe i dag. Med base i det midtjyske, har vi hjulpet mange med bekæmpelse af væggelus i byer som Horsens, Herning, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, men vi leverer også skadedyrsbekæmpelse til resten af Jylland.

Ring i dag på 70 666 873 for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, rottebekæmpelse og meget mere.

Problem med væggelus?

​ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​