Bekæmpelse af væggelus

​​Der er mange grunde til bekæmpelse af væggelus. Der er stor forskel på folks overfølsomhed over for væggelusbid, og nogle generes overhovedet ikke, mens biddene hos andre svulmer voldsomt op og kan gøre decideret ondt.

Hvad er væggelus?

Væggelusen tilhører familien af tæger, og er en af de få arter, der lever af blod fremfor plantesaft. Voksne væggelus kan blive op til 1 cm lang, og har en rødbrun og meget fladtrykt krop, dog meget afhængig af, hvornår den sidst har suget blod. Væggelus er lyssky; om dagen sidder de gemt i sprækker og revner, men om aftenen kommer de frem for suge blod, som de finder ved at gå efter varmen. 

Er bekæmpelse af væggelus nødvendigt?

​De foretrækker menneskeblod, og en voksen væggelus er 3-5 minutter om at blive mæt. Efter måltidet kravler den tilbage i skjul, hvor den sidder i adskillige dage og fordøjer. Hunnen lægger æg i skjulestederne – ca. 4-5 æg om dagen, hvilket bliver til ca. 200 i alt pr. hun, hvilket vil sige, at væggelus formerer sig hurtigt.​

Uanset algeriske reaktioner er det en gene for klart de fleste, hvorfor man bør få gjort noget ved problemet. Biddene kan kendes fra loppestik, idet væggelus ynder at bide i utildækkede hudpartier, f.eks. hænder, arme, hals og fødder – populært sagt alt det, der stikker uden for dynen.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad er prisen på bekæmpelse af væggelus?

​Prisen på bekæmpelse af væggelus kan ikke defineres med et fast beløb. Prisen afhænger meget af problemets omfang. Vi har mulighed for at give en vurdering af prisen efter en vurdering af problemet størrelse.

Vil du vide mere om bekæmpelse af væggelus?

Der findes flere forskellige måder at bekæmpe væggelus på, alt afhængig af problemets omfang og hvordan dets skjulesteder er. Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse sørger vi altid for at vælge en effektiv løsning, som ikke skader huset eller boligen overhovedet. Alle vores bekæmpelsesmidler er naturligvis miljøvenlige.

Hvis du har en mistanke om, at du har væggelus, kan du ringe i dag. Med base i det midtjyske, har vi hjulpet mange med bekæmpelse af væggelus i byer som Horsens, Herning, Aarhus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, men vi leverer også skadedyrsbekæmpelse til resten af Jylland.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, rottebekæmpelse og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.