Bekæmpelse af husbukke

Har du problemer med husbukke i din bolig? Så kan vi hjælpe dig. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med bekæmpelse af husbukke og fra vores base nær Århus kører vi ud i hele Jylland. Vi har blandt andet udført bekæmpelse af husbukke i byer som Silkeborg, Randers, Skanderborg, Horsens og Herning.

Husbukkens biologi

Husbukken er en mørkegrå bille på 8-30mm. Den har lange følehorn og to sorte skinnende knopper på ryggen. Husbukken er det skadedyr der forvolder de største skader på bygningstømmer.

Æggene lægges i tømmeret i grupper på 10-20 æg. Efter 2 uger klækkes æggene og laverne spiser sig straks ind i træet hvor de lever på til 4-6 år. Enkelte bliver dog op til 10-12 år, alt afhængig af træets næringsværdi og temperatur.

Hvilke skader medfører en husbuk?

​Hver dag æder larven sin egen længde igennem træet. Da larverne kan blive op til 30mm. går der ikke længe før de har forvoldt store skader på tømmeret.

​Det man skal være opmærksom på og som røber larvernes tilstædeværelse, er et fint lag boremel som de efterlader på tømmeret. Der vil også kunne ses små borehuller.

Har husbukkene gode levebetingelser kan de ødelægge tagkonstruktionen totalt på 10 år.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvordan undgår jeg husbukke angreb?

For at undgå et husbukke angreb er der flere ting man skal tænke over. Husbukke er dygtige flyvere, så de kan hurtigt sprede sig fra hus til hus. De søger dog kun ud på varme sommerdage.

Mennesker kan i mange tilfælde være skyld i at de spredes. F.eks. Ved at benytte brugt angrebet tømmer, papkasser, møbler og lignende. Det er derfor vigtig at undgå dette.

Hvordan kommer jeg af med husbukke?

Hvis husbukkene først har fundet vej til din bolig, så er det vigtigt at kontakte en professionel til at klare din bekæmpelse af husbukke. Hos JSB besidder vi de miljørigtige rigtige produkter samt certifikater, så bekæmpelsen sker under de rette forhold.

Vi rengør alt tømmeret, hvorefter vi sprøjtebehandler overfladen med et langtidsvirkende kontaktmiddel som dræber husbukkene samt larverne. På den måde kan du holde dit træ stærkt i mange år frem.​

20 års garanti

Hos JSB tilbyder vi hele 20 års garanti på bekæmpelse af husbukke. Vi benytter os af en meget effektiv metode der med garanti vil stoppe dit husbukke angreb.

Bekæmpelse af husbukke i hele Jylland

Fra vores base i Århus leverer vi bekæmpelse af husbukke i hele Jylland hvor især byer som Randers, Herning, Horsens, Skanderborg og Silkeborg er på vores daglige køreplan. Ring i dag på 70 666 873 for en snak og et uforpligtende tilbud. Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.