Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Bekæmpelse af husbukke

Har du problemer med husbukke i din bolig? Så kan vi hjælpe dig. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med bekæmpelse af husbukke og fra vores base nær Århus kører vi ud i hele Jylland. Vi har blandt andet udført bekæmpelse af husbukke i byer som Silkeborg, Randers, Skanderborg, Horsens og Herning. 

Husbukkens biologi

Husbukken er en mørkegrå bille på 8-30mm. Den har lange følehorn og to sorte skinnende knopper på ryggen. Husbukken er det skadedyr der forvolder de største skader på bygningstømmer.

Æggene lægges i tømmeret i grupper på 10-20 æg. Efter 2 uger klækkes æggene og laverne spiser sig straks ind i træet hvor de lever på til 4-6 år. Enkelte bliver dog op til 10-12 år, alt afhængig af træets næringsværdi og temperatur.

Hvilke skader medfører en husbuk?

​Hver dag æder larven sin egen længde igennem træet. Da larverne kan blive op til 30mm. går der ikke længe før de har forvoldt store skader på tømmeret.

​Det man skal være opmærksom på og som røber larvernes tilstædeværelse, er et fint lag boremel som de efterlader på tømmeret. Der vil også kunne ses små borehuller.

Har husbukkene gode levebetingelser kan de ødelægge tagkonstruktionen totalt på 10 år.

Hvordan undgår jeg husbukke angreb?

For at undgå et husbukke angreb er der flere ting man skal tænke over. Husbukke er dygtige flyvere, så de kan hurtigt sprede sig fra hus til hus. De søger dog kun ud på varme sommerdage.

Mennesker kan i mange tilfælde være skyld i at de spredes. F.eks. Ved at benytte brugt angrebet tømmer, papkasser, møbler og lignende. Det er derfor vigtig at undgå dette. 

Hvordan kommer jeg af med husbukke?

Hvis husbukkene først har fundet vej til din bolig, så er det vigtigt at kontakte en professionel til at klare din bekæmpelse af husbukke. Hos JSB besidder vi de miljørigtige rigtige produkter samt certifikater, så bekæmpelsen sker under de rette forhold.

Vi rengør alt tømmeret, hvorefter vi sprøjtebehandler overfladen med et langtidsvirkende kontaktmiddel som dræber husbukkene samt larverne. På den måde kan du holde dit træ stærkt i mange år frem.

20 års garanti

Hos JSB tilbyder vi hele 20 års garanti på bekæmpelse af husbukke. Vi benytter os af en meget effektiv metode der med garanti vil stoppe dit husbukke angreb.  

Bekæmpelse af husbukke i hele Jylland

Fra vores base i Århus leverer vi bekæmpelse af husbukke i hele Jylland hvor især byer som Randers, Herning, Horsens, Skanderborg og Silkeborg er på vores daglige køreplan. 

Ring i dag på 70 666 873 for en snak og et uforpligtende tilbud

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Problem med husbukken?

Har du problemer med husbukken?

​- ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​