Bekæmpelse af duer

Duen er Danmarks flyvende rotte, og den findes overalt i byer. Dens ekskrementer indeholder en stærk syre som kan udøve stor skade på enhver bygning.

Duen er en af Danmarks største smittespreder man kender til, og duens ekskrementer forårsager sygdomme som allergi, luftvejsgener, meningitis samt salmonella. Derudover kan duens rede tiltrække andre dyr såsom duemider, lopper og lus.

Duer på loftet

I mange bygninger i større byer, kan man risikere at få ufrivilligt besøg af duer på loftet. Manglende vedligeholdelse af taget eller blot et ødelagt tagvindue kan medføre, at duerne får adgang til loftet og sviner med fjer og ekskrementer. Ekskrementerne kan, som tidligere nævnt, forårsage en række sygdomme hos mennesker. Hos Jydsk Skadedysbekæmpelse kan vi hjælpe dig med at komme dueplagen til livs.

Vi tilbyder:

  • ​Rengøring
  • ​Desinficiering
  • Aflivning af duer

Nederst i denne tekst finder du vores kontaktoplysninger, hvis du vil få en snak med os om dit problem med duer.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvordan holder man duer væk fra sin altan?

Duerne foretrækker at bygge deres reder så højt som muligt. Derfor er deres reder til stor gene især for altanejere, som ofte døjer med fuglenes larm og ekskrementer. Hvis et duepar slår sig ned på ens altan, så vil de med stor sandsynlighed vende tilbage igen, selvom man har ødelagt deres rede. Derfor er det en god idé at gøre altanen så uvelkommen for fuglene fra starten.

En metode til at skræmme duer væk er opsætningen af fuglesilhouetter og afspilning af rovfuglelyde. Førstnævnte kan i vise tilfælde holde duerne på behørig afstand, hvis man klistrer store silhuetter på ens vinduer.

Hvordan skræmmer man duer væk?

Duer holder ikke udelukkende til på altaner. De og deres ekskrementer kan også volde store gener på en overdækket terrasse eller på taget. For at skræmme duerne væk, så kan man montere duepigge på sit tag. Disse pigge er ikke til for at skade duerne, men beskytter blot din bolig mod deres tilstedeværelse.

Derudover kan du ved hjælp af afskærmninger nægte duer adgang til lofter, terrasser og altaner. Ved at gøre det besværligt for duer at sidde og opholde sig på din grund, kan du undgå støjgener og smittefare.

Du kan også udspænde tynd ståltråd eller nylonsnore få centimeter over tagryggen for at undgå hvilende duer på toppen af din bolig.

Døjer du stadig med dueproblemer?

Hvis du har brug for assistance til at gardere din bolig mod duer, eller hvis du allerede er plaget af dem, så kan du ringe til os på ​70 666 873. Vi holder til tæt ved Århus, og vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse i hele Jylland.​

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.