Bekæmpelse af murbier​

Har du problemer med murbier i dit murværk? Så lad os hjælpe dig. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har nemlig mange års erfaring med bekæmpelse af murbier fra opgaver i byer omkring Århus, Silkeborg, Skanderborg, Herning og Horsens.

Hvad er murbier?​​

Murerbien hører til den gruppe af bier som murer deres egne reder. De murer deres reder af sand, sten, ler og plantemateriale. Reden kan findes mange steder, f.eks. i huller i gamle træstubbe eller ler- og sandskrænte. Det er også set, at de har bygget reder i gamle nøglehuller, møbler eller imellem bøgerne i en reol, hvis der er fri adgang fra haven.

De kommer normalt frem ved foråret i april/maj måned. De gavner i haven ved at bestøve frugttræer og buske. Murerbier kan som andre bier stikke, men det hører til sjældenthederne da de er meget fredelige.

Murbier i murværk

​Murbier kan også finde på holde til i murværk. Selvom bierne er fredelige, så kan deres tilstedeværelse resultere i varige skader på boligen. Eksempelvis kan en stor mængde af murbier nedsætte murerværkets bæreevne. Et af de typiske symptomer på murbier i murværket er, at der er en serie af huller i mørtlen i de vandrette fuger, som har en diameter på 5-6mm. Af og til kan dette forveksles med dårligt murerarbejde, men det er vigtigt at være opmærksom på sine mure jævnligt.

Hvis en murbisværm får lov at leve i et murværk kan det også have som konsekvens, at der opstår en fare for vandindtrængning og frostskader. Ydermere kan dette resultere i indendørs fugtgener.​​

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Tjek om du har murbier

​For at forebygge skader på din bolig, så kan du få et praj om, om du har murbier i din bolig. Murbierne er mest aktive om sommeren, hvoraf man kan opleve sværme udenfor hullerne i murværket, hvis man er blevet ramt af murbier. Typisk vil murbier slå sig ned i murflader, som får rigelig sol og varme.

Visse murværk er dog mere udsatte i forhold til risikoen for murbier end andre. 

Disse er:

  • Ældre murværk
  • ​Murværk, hvor der er anvendt ren kalkmørtel
  • ​Murværk, hvor fugerne ikke er vedligeholdt
  • ​Murværk, hvor der tidligere er opstået frostskader

Bekæmpelse af murbier

​Ved bekæmpelse af murbier foretager vi en sprøjtebehandling eller behandler indflyvningshullet med pudder. Derefter vil der være ro ved boet efter 24 timer. Da murbierne er mest aktive om sommeren, så er det mest optimalt at få bekæmpet dem i det tidlige forår eller i sensommeren. Det er nemlig ofte de tidspunkter, hvor man har mulighed for at opdage dem og forebygge problemer.

Få mere information

​Har du brug for at høre mere om, hvordan vi kan afhjælpe dig med murbier? Så er du velkommen til at kontakte os på nummeret 70 666 873.

Vi har base i Århus og omegn men kører ud til hele Jylland. Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.