Bekæmpelse af mus​

Mus i hjemmet er et stort problem og bør tages alvorligt. Vi hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med musebekæmpelse i byer som Århus, Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Herning.

De mus der oftes ses i de danske hjem, er halsbåndsmus og husmus. Halsbåndsmusen er den største af de to arter og kan kendes på deres brune bånd ved forbenene, samt mørke ryg og hvide underkrop. De måler 10-12 cm. og har en lang og næsten nøgen hale.

​Husmusen er mørkegrå og en anelse mindre end halsbåndsmusen. De måler 8-9 cm. og deres haler er ligeledes også kortere. Begge slags er udbredt i hele Danmark.​

​​

Levevis

Husmusen lever i de grønne områder tæt ved beboelse. De holder til i haver, marker osv. Når efteråret nærmer sig, søger de indenfor, hvor de formere sig. Et kult består normalt af 30-40 unger.

Halsbåndsmusen lever i skovene, men kan også forekomme steder med spredt vegetation.

Det er sjældent de søger indendørs, men det kan dog forekomme om vinteren.

De yngler ikke indenfor, men laver reder under gulv, i isoleringen på loftet, kort sagt, steder hvor de kan leve beskyttet.

​Mus i hjemmet

​Både husmus og halsbåndsmus er fantastiske klatre. De kan komme ind, selv i de mindste sprækker. Som en tommelfingerregel, kan de komme igennem et hul på størrelse af en en-krone.

Når musen er i hjemmet, bygger de reder af diverse materialer, som er let tilgængelige. Bla. stof fra gulvtæpper, gardiner osv. Da mus gnaver i alt de kan komme til, udgør de en stor fare, hvis de kommer i kontakt med elektroniske installationer. Det kan i værste tilfælde medføre brand.

​​mus gnaver i elektronik


​Forebyggelse

​Sørg for at holde dit hus tæt, for at mindske risikoen for besøg at de små gnavere. Det gør du ved at tjekke rør og ventilationshuller, ødelagte vinduer osv.

Da mus også er gode klatre, skal du være opmærksom på redskaber og materialer oppe af husmuren, som de kan bruge til at søge ind højere oppe. En af årsagerne til at mus søger ind i hjemmet er føde. Derfor er det vigtigt at opbevarer fødevare utilgængeligt og i tætsluttet beholdere.

​​

Musebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

​Til musebekæmpelse bruger vi diverse fælder vi gennem mange års erfaring har stor succes med. Vi tilbyder musebekæmpelse i store dele af Jylland, bl.a. Århus, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Silkeborg. Ring til os i dag på 70666873.

​Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.