Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Musebekæmpelse

Mus i hjemmet er et stort problem og bør tages alvorligt. Vi hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med musebekæmpelse i byer som Århus, Skanderborg, Silkeborg, Horsens og Herning.

De mus der oftes ses i de danske hjem, er halsbåndsmus og husmus. Halsbåndsmusen er den største af de to arter og kan kendes på deres brune bånd ved forbenene, samt mørke ryg og hvide underkrop. De måler 10-12 cm. og har en lang og næsten nøgen hale.

​Husmusen er mørkegrå og en anelse mindre end halsbåndsmusen. De måler 8-9 cm. og deres haler er ligeledes også kortere. Begge slags er udbredt i hele Danmark.​

​​

Levevis

Husmusen lever i de grønne områder tæt ved beboelse. De holder til i haver, marker osv. Når efteråret nærmer sig, søger de indenfor, hvor de formere sig. Et kult består normalt af 30-40 unger.

Halsbåndsmusen lever i skovene, men kan også forekomme steder med spredt vegetation.

Det er sjældent de søger indendørs, men det kan dog forekomme om vinteren.

De yngler ikke indenfor, men laver reder under gulv, i isoleringen på loftet, kort sagt, steder hvor de kan leve beskyttet.

​Mus i hjemmet

​Både husmus og halsbåndsmus er fantastiske klatre. De kan komme ind, selv i de mindste sprækker. Som en tommelfingerregel, kan de komme igennem et hul på størrelse af en en-krone.

Når musen er i hjemmet, bygger de reder af diverse materialer, som er let tilgængelige. Bla. stof fra gulvtæpper, gardiner osv. Da mus gnaver i alt de kan komme til, udgør de en stor fare, hvis de kommer i kontakt med elektroniske installationer. Det kan i værste tilfælde medføre brand.

​​

Forebyggelse

​Sørg for at holde dit hus tæt, for at mindske risikoen for besøg at de små gnavere. Det gør du ved at tjekke rør og ventilationshuller, ødelagte vinduer osv.

Da mus også er gode klatre, skal du være opmærksom på redskaber og materialer oppe af husmuren, som de kan bruge til at søge ind højere oppe. En af årsagerne til at mus søger ind i hjemmet er føde. Derfor er det vigtigt at opbevarer fødevare utilgængeligt og i tætsluttet beholdere.

​​

Musebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

​Til musebekæmpelse bruger vi diverse fælder vi gennem mange års erfaring har stor succes med. Vi tilbyder musebekæmpelse i store dele af Jylland, bl.a. Århus, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Silkeborg. Ring til os i dag på 70666873.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Problemer med mus?

Ring straks til os på tlf.: 

70 666 873

Ellers udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​