Bekæmpelse af lopper​

De lopper som ses mest i de danske hjem er katteloppen, opformeret på hund eller kat. Ca. 95% af ''lopperne'' findes i dyrenes omgivelser som æg, larver og pupper. De gemmer sig i revner og sprækker i gulve samt tæpper. Selvom det er lang tid siden der har været beboelse i et hus, kan lopperne stadig give problemer, da de vil komme frem så snart der er liv i huset igen.

Loppers biologi

Lopper forekommer året rundt. Dog ses de mest sidst på sommeren og frem til oktober. De ligger deres æg i dyrets pels, efter de har suget blod. Derefter vil æggene falde ud af pelsen og havne hvor dyret færdes samt deres hvilesteder.

Det tager 2-3 dage ved stuetemperatur før æggene klækkes. Derefter skjuler loppelarverne sig i revner og sprækker. Det er her vi bekæmper dem med sprøjtebehandling.

Under gunstige forhold (stuetemperatur) tager udviklingen fra æg til voksen loppe 3 uger. Så der skal bekæmpelse til hurtigst muligt for at begrænse udviklingen og få dem udryddet. Lopper kan også bide mennesker. Det sker de steder på kroppen hvor tøjet sidder tæt, som i buksekanten.

Forebyggelse af lopper

En loppebestand består af ca. 5% voksne lopper og 95% larver og æg. Den nemmeste måde at nedbryde deres udvilking er ved at forebygge. Det sker ved at behandle sin hund eller kat inden æggene klækkes. Derfor behandler du kontinuerligt dyret med et loppemiddel, som forhindre eventuelle æg i at blive klækket. På den måde undgår du at lopperne når at udvikle sig til skadedyr.

Loppebekæmpelse

​Har man konstateret lopper i sit hjem, skal de behandes med et langtidsvirkende kontaktmiddel.

Det foregår ved at man sprøjtebehandler alle gulve, møbler og tæpper. Samtidig skal hund og kat behandles for at stoppe udviklingen. Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyder vi professionel bekæmpelse af lopper i store dele af Jylland, bl.a. Århus, Randers, Skanderborg, Horsens, Silkeborg og Herning. Ring til os i dag på tlf.: 70 666 873.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.