Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Loppeproblemer

De lopper som ses mest i de danske hjem er katteloppen, opformeret på hund eller kat.

Ca. 95% af ''lopperne'' findes i dyrenes omgivelser som æg, larver og pupper. De gemmer sig i revner og sprækker i gulve samt tæpper. Selvom det er lang tid siden der har været beboelse i et hus, kan lopperne stadig give problemer, da de vil komme frem så snart der er liv i huset igen.

Loppers biologi:

Lopper forekommer året rundt. Dog ses de mest sidst på sommeren og frem til oktober. De ligger deres æg i dyrets pels, efter de har suget blod. Derefter vil æggene falde ud af pelsen og havne hvor dyret færdes samt deres hvilesteder.

Det tager 2-3 dage ved stuetemperatur før æggene klækkes. Derefter skjuler loppelarverne sig i revner og sprækker. Det er her vi bekæmper dem med sprøjtebehandling.

Under gunstige forhold (stuetemperatur) tager udviklingen fra æg til voksen loppe 3 uger. Så der skal bekæmpelse til hurtigst muligt for at begrænse udviklingen og få dem udryddet.

Lopper kan også bide mennesker. Det sker de steder på kroppen hvor tøjet sidder tæt, som i buksekanten.

Forebyggelse af lopper:

En loppebestand består af ca. 5% voksne lopper og 95% larver og æg. Den nemmeste måde at nedbryde deres udvilking er ved at forebygge. Det sker ved at behandle sin hund eller kat inden æggene klækkes. Derfor behandler du kontinuerligt dyret med et loppemiddel, som forhindre eventuelle æg i at blive klækket. På den måde undgår du at lopperne når at udvikle sig til skadedyr.

Loppebekæmpelse:

​Har man konstateret lopper i sit hjem, skal de behandes med et langtidsvirkende kontaktmiddel.

Det foregår ved at man sprøjtebehandler alle gulve, møbler og tæpper. Samtidig skal hund og kat behandles for at stoppe udviklingen. Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyder vi professionel bekæmpelse af lopper i store dele af Jylland, bl.a. Århus, Randers, Skanderborg, Horsens, Silkeborg og Herning. Ring til os i dag på tlf.: 70 666 873.

Vi hjælper desuden med bekæmpelse af hvepse, rottebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Problem med lopper?

​ring til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​