Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Muldvarpebekæmpelse

I forårsmånederne vågner hanmuldvarpe op fra vinterdvalen og begynder straks at grave gange i jorden. Det kender de fleste, idet det medfører nye muldvarpeskud i græsplænen. Muldvarpeskuddene ligger som perler på en snor, og det er disse skud, som haveejerens ofte gerne vil bekæmpe.

Hvor bor en muldvarp?

En muldvarp bor i naturen. Den foretrækker at bo hvor jorden er blød og fuld af insekter og næring. Derfor er din have et perfekt sted for en muldvarp da vi som mennesker forsøger at holde jorden i vores haver, så næringsfyldt som muligt, så græs og blomster kan vokse. ​

Har du en muldvarp i haven?

At have en muldvarp i haven lyder hyggeligt og er nødvendigvis heller ikke til gene. Dog er de mange mudlvarpeskud ofte til irritation og ødelægger din græsplæne. Vi kan hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyde muldvarpebekæmpelse hele året rundt.

​Den nyeste teknologi inde for muldvarpebekæmpelse

Vi har investeret i den nyeste teknologi, indenfor muldvarpebekæmpelse, hvilket gør det muligt at gasse hele året rundt. Så hvis du har en muldvarp i haven og gerne vil komme det til livs, så har vi løsningen.

​Muldvarpens formering

Muldvarpe får kun ét kuld unger om året, med typisk ca. 4 muldvarpeunger i hvert kuld. Det sker normalt sidst på sommeren. De små muldvarpeunger bliver i muldvarpemoderens gangsystem i de første par måneder, og de forlader først gangsystemet i august/september måned for at etablere sig i deres eget gangsystem.​

Skal vi hjælpe dig med mulvarpebekæmpelse?

Vores mulvarpebekæmpelse er yderst effektivt og med kontor imellem Århus og Silkeborg rykker vi hurtigt ud i Randers, Herning, Horsens, Skanderborg mm. ( Midtjylland )

– Kort sagt hele Jylland​

Hvis du har et muldvarpeproblem kan du altid ringe til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.​

Problem med muldvarper?

ring straks til os på tlf.: 

70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​