Muldvarpebekæmpelse

​I forårsmånederne vågner hanmuldvarpe op fra vinterdvalen og begynder straks at grave gange i jorden. Det kender de fleste, idet det medfører nye muldvarpeskud i græsplænen. Muldvarpeskuddene ligger som perler på en snor, og det er disse skud, som haveejerens ofte gerne vil bekæmpe.

Hvor bor en muldvarp?

En muldvarp bor i naturen. Den foretrækker at bo hvor jorden er blød og fuld af insekter og næring. Derfor er din have et perfekt sted for en muldvarp da vi som mennesker forsøger at holde jorden i vores haver, så næringsfyldt som muligt, så græs og blomster kan vokse. ​

Har du en muldvarp i haven?

At have en muldvarp i haven lyder hyggeligt og er nødvendigvis heller ikke til gene. Dog er de mange mudlvarpeskud ofte til irritation og ødelægger din græsplæne. Vi kan hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyde muldvarpebekæmpelse hele året rundt.

Akut skadedyrsproblem?

Har du et akut problem med skadedyr, så ring straks til os på tlf.: (+45) 70 666 873, eller udfyld formularen herunder.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage.

Felter markeret med * skal besvares.

Den nyeste teknologi inde for muldvarpebekæmpelse

Vi har investeret i den nyeste teknologi, indenfor muldvarpebekæmpelse, hvilket gør det muligt at gasse hele året rundt. Så hvis du har en muldvarp i haven og gerne vil komme det til livs, så har vi løsningen.

Muldvarpens formering

Muldvarpe får kun ét kuld unger om året, med typisk ca. 4 muldvarpeunger i hvert kuld. Det sker normalt sidst på sommeren. De små muldvarpeunger bliver i muldvarpemoderens gangsystem i de første par måneder, og de forlader først gangsystemet i august/september måned for at etablere sig i deres eget gangsystem.​

Skal vi hjælpe dig med mulvarpebekæmpelse?

Vores mulvarpebekæmpelse er yderst effektivt og med kontor imellem Århus og Silkeborg rykker vi hurtigt ud i Randers, Herning, Horsens, Skanderborg mm. ( Midtjylland ) – Kort sagt hele Jylland​

Hvis du har et muldvarpeproblem kan du altid ringe til os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud.

Ring til os i dag

Har du problemer med skadedyr, så ring på (+45) 70 666 873 allerede i dag.

Kontakt os i dag for skadedyrsbekæmpelse i Århus og omegn

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS er vi stolte over at kunne kalde os en af de førende i branchen. Vi er en virksomhed med over 30 erfaring, og vi har derfor over tiden afprøvet forskellige metoder, og har fundet frem til de helt rigtige og mest effektive løsninger.

Vi vægter kundens ønsker og behov højt, og vi tilbyder vi altid hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser i hele Jylland, hvor vi har stået for bekæmpelse af insekter og andre skadedyr i områderne omkring Silkeborg, Skanderborg, Randers, Horsens, Herning og Århus.

Hvad mener vores kunder?

Gennem tiden har vi samlet en masse anmeldelser fra vores kunder. Her kan du læse hvad en håndfuld af dem mener om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

"Super service af Michael"

Vi har i dag haft besøg af JSB. På baggrund af det arbejde han udførte, kunne han godt fortjene en lønforhøjelse.

Nickolaj Salling

"Kan varmt anbefales!"

Fantastisk hurtig handling, meget venlige og imødekommende folk. Kommunikation i top, kommer som aftalt og følger op.

Birgitte Heisel

"Hurtig og kompetent service"

Hurtig og flink service! Det kan ikke være bedre!

Bent Skovsende

"Særdeles god service"

Super effektiv, og særdeles god service, blev udført til aftalt pris.

Thomas Stokkendal

​Kontakt os

Vestergade 49 8464 Galten

Klik her for rutevejledning

Telefon: (+45) 70 666 873

E-mail: kontakt@j-sb.dk

CVR-nummer: 41335246

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Vi har mere end 30 års erfaring inden for skadedyrs-bekæmpelse, og er blandt de førende i branchen. Vi tilbyder effektive løsninger, hurtig udrykning og konkurrencedygtige priser overalt i Danmark.

Har du problemer med skadedyr eller insekter, og kan du ikke afhjælpe problemet, så hjælper vi gerne.