Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Duer

Duen er Danmarks flyvende rotte, og den findes overalt i byer. Dens ekskrementer indeholder en stærk syre som kan udøve stor skade på enhver bygning.

Duen er en af Danmarks største smittespreder man kender til, og duens ekskrementer forårsager sygdomme som allergi, luftvejsgener, meningitis samt salmonella. Derudover kan duens rede tiltrække andre dyr såsom duemider, lopper og lus.

Duer på loftet

I mange bygninger i større byer, kan man risikere at få ufrivilligt besøg af duer på loftet. Manglende vedligeholdelse af taget eller blot et ødelagt tagvindue kan medføre, at duerne får adgang til loftet og sviner med fjer og ekskrementer. Ekskrementerne kan, som tidligere nævnt, forårsage en række sygdomme hos mennesker. Hos Jydsk Skadedysbekæmpelse kan vi hjælpe dig med at komme dueplagen til livs.

Vi tilbyder:

  • ​Rengøring
  • ​Desinficiering
  • Aflivning af duer

Nederst i denne tekst finder du vores kontaktoplysninger, hvis du vil få en snak med os om dit problem med duer.

Hvordan holder man duer væk fra sin altan?

Duerne foretrækker at bygge deres reder så højt som muligt. Derfor er deres reder til stor gene især for altanejere, som ofte døjer med fuglenes larm og ekskrementer. Hvis et duepar slår sig ned på ens altan, så vil de med stor sandsynlighed vende tilbage igen, selvom man har ødelagt deres rede. Derfor er det en god idé at gøre altanen så uvelkommen for fuglene fra starten.

En metode til at skræmme duer væk er opsætningen af fuglesilhouetter og afspilning af rovfuglelyde. Førstnævnte kan i vise tilfælde holde duerne på behørig afstand, hvis man klistrer store silhuetter på ens vinduer.

Hvordan skræmmer man duer væk?

Duer holder ikke udelukkende til på altaner. De og deres ekskrementer kan også volde store gener på en overdækket terrasse eller på taget. For at skræmme duerne væk, så kan man montere duepigge på sit tag. Disse pigge er ikke til for at skade duerne, men beskytter blot din bolig mod deres tilstedeværelse.

Derudover kan du ved hjælp af afskærmninger nægte duer adgang til lofter, terrasser og altaner. Ved at gøre det besværligt for duer at sidde og opholde sig på din grund, kan du undgå støjgener og smittefare.

Du kan også udspænde tynd ståltråd eller nylonsnore få centimeter over tagryggen for at undgå hvilende duer på toppen af din bolig.

Døjer du stadig med dueproblemer?

Hvis du har brug for assistance til at gardere din bolig mod duer, eller hvis du allerede er plaget af dem, så kan du ringe til os på ​70 666 873. Vi holder til tæt ved Århus, og vi har mange års erfaring med skadedyrsbekæmpelse i hele Jylland.​

Problem med duer?

Har du problemer med kakerlakker?

​- ring til os på tlf.: 

​70 666 873

eller udfyld formularen og bliv ringet op hurtigst muligt.​​

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​