Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

​Effektiv Skadedyrsbekæmpelse til Virksomheder

Beskyttelse mod rotter og mus med vores forebyggende program

​Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse tilbyder vi en skræddersyet løsning til virksomheder og erhvervsdrivende, der ønsker at sikre sig mod rotter og mus. Vores forebyggende program er designet til konstant overvågning, effektiv forebyggelse og i tilfælde af nødsituationer, hurtig bekæmpelse af skadedyrsangreb.

Vores skadedyrsforebyggende program er ideelt til en bred vifte af virksomheder, lige fra fødevareproducenter til kontormiljøer, der ønsker at være proaktive i forhold til skadedyrstruslen og samtidig have adgang til specialister som os hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

Imens traditionel skadedyrsbekæmpelse ofte udføres af kommunen som en gratis service til både private og virksomheder, kan vores forebyggende program være en fordel, da det giver dig mulighed for at outsource denne opgave til os.

Hvorfor vælge vores forebyggende program mod skadedyr:

  1. Proaktiv Forebyggelse: Vores program er baseret på proaktiv forebyggelse. Vi gennemgår jeres lokaler og udendørsområder ved programstart for at identificere potentielle problemer og rådgive om løsninger.

  2. Strategisk Placering af Fælder og Midler: Vi placerer strategisk skadedyrskontrolmidler for at minimere risikoen for indendørs angreb og skabe en utrivelig atmosfære for skadedyr udenfor.

  3. Regelmæssig Overvågning: Vi udfører kontrolbesøg kvartalsvis eller efter behov for at sikre, at forebyggelsesforanstaltningerne fungerer som planlagt.

  4. Hurtig Respons ved Behov: Hvis der alligevel opstår et skadedyrsproblem, reagerer vi inden for 24 timer med trænede skadedyrshunde til at lokalisere og bekæmpe problemet. Vi anvender også midler eller fælder efter behov.

​Kontakt os for skræddersyet skadedyrsbeskyttelse

Med års erfaring inden for skadedyrsbekæmpelse er Jydsk Skadedyrsbekæmpelse dedikeret til at tilbyde en omfattende forebyggende løsning mod rotter og mus til virksomheder, der ønsker at styrke deres forsvar mod skadedyrsangreb.

Vi inviterer dig til at kontakte os i dag og få mere information om, hvordan vores forebyggende program kan tilpasses din virksomheds behov.

Kontakt os på 70 666 873

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS

Vestergade 49,

8464 Galten70 Låsby

Tlf-nr.: 70 666 873

Email: kontakt@j-sb.dk

CVR-nr. 41335246

​Insektbekæmpelse

Møl

Hvepse og Gedehamse

Murbier

​Humlebier

Myrer

Andre dyr

Rotter

Husmår

Muldvarper

Sitemap​