Rotter

Rottebekæmpelse

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med rottebekæmpelse og vi kan varetage opgaven, uanset størrelse, på den bedste og mest miljøvenlige måde.

Rotter er et skadedyr med potentielt alvorlige følger, og som årligt ødelægger for mange millioner af kroner. Rotter kan desuden fører en række forskellige sygdomme med sig, heraf flere meget alvorlige. Derfor er det vigtigt at foretage en rottebekæmpelse hvis man har et rotteproblem.

Har du et problem med rotter?

Problemer med rotter er ofte karakteriseret ved rotternes lyde og lugte. Piben og kradsen i paneler, under gulve eller på loftet kan være tegn på rotter. Samtidig efterlader rotter sig en skarp og ubehagelig lugt, der kan minde om kloak eller grisestald. Man kan også se rotteproblemer ved de ekskrementer, de efterlader. Efterladenskaberne er cylinderformede med en spids i enden, og ca. 6 mm tykke og 17 mm lange.

Er rottebekæmpelse nødvendigt?

Rottebekæmpelse er i den grad vigtigt. Rotter afslører sig også ofte ved huller udenfor, f.eks. i nærheden af et dæksel eller husets fundament. Det kan være skadeligt for grunden, og synkende fliser og asfalt kan bl.a. være et tegn på, at rotter har undermineret overfladen. Det er derfor vigtigt at tage hånd om problemet og kontakte en professionel til at står for din rottebekæmpelse.

En rotte føder i sit 1-2 årige liv mellem 50 og 100 unger. Derfor kan rotter ikke udryddes, men bestanden kan holdes væsentligt nede. I f.eks. større byer lever rotter fortrinsvis i kloakkerne, og de ses kun udenfor disse pga. huller og utætheder i kloaksystemet. Derfor er den væsentligste forebyggende indsats, at holde sit kloaksystem i god og tæt stand. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyder alt i rottesikring og rottebekæmpelse, så du kan undgå problemet på forhånd.

Rottebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Hvis du har et rotteproblem, er det imidlertid næsten altid nødvendigt at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper til rottebekæmpelse. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse holder til tæt ved Århus og tilbyder rottebekæmpelse i både Midtjylland, f.eks. Horsens, Herning, Randers, Skanderborg og Silkeborg, men har kunder i hele Jylland.

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag