Om os

​Om Jydsk Skadedyrsbekæmpelse

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse er vi i konstant udvikling. Vi sørger altid for at vores behandlinger er tilpasset, så du som kunde, er sikret den bedst mulige service.

Vores viden kombineret med traditionelle metoder såvel som moderne gør os til et af de mest førende firmaer indenfor skadedyrsbekæmpelse, og vi kan derfor altid garantere dig en personlig behandlingsplan, skræddersyet specielt efter dine behov.

Vi er det ældste familieejede skadedyrsfirma i Danmark, med snart 30 års erfaring. Og selvom vi som virksomhed startede i det midtjyske, bekæmper vi den dag i dag skadedyr i hele landet – med stor succes.

​Historien bag Danmarks ældste familieejede skadedyrsfirma

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse blev grundlagt af Peter Michael Jacobsen, tilbage i midt 90’erne.​

Peter fungerede som direktør i firmaet i 25 år, hvorefter han overlod rollen til sin søn, Michael Perto Jacobsen, i 2022. Inden da var Michael allerede ansat hos JSB i næsten 10 år.

Undervejs har Michael drevet sin egen succesfulde virksomhed indenfor skadedyrsbekæmpelse, nemlig Killit Skadedyrskontrol ApS, der nu drives under samme tag som Jydsk Skadedyrsbekæmpelse.

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag