Myrer

Myrebekæmpelse

​Stiller du tit dig selv spørgsmålet: “Hvordan bekæmpes myrer?” og har du problemer med myrer i din have? Så har vi løsningen til dig. Vi har nemlig stor erfaring med myrebekæmpelse i byer som Århus, Silkeborg, Skanderborg, Horsens, Herning og Randers.​

Myrer i hus og have er et velkendt problem. Udvendigt langs soklen, i køkkenet eller på terrassen kan myrer være til stor irritation og noget man gerne vil være foruden. Det er heldigvis noget vi kan hjælpe jer med. Vi har erfaring med diverse løsninger til myrebekæmpelse der hurtigt og effektivt kan afværge problemet inden det udvikler sig.

Mange års erfaring med myrebekæmpelse

Vi har i mange år hjulpet haveejere med bekæmpelse af myrer. Vi kender alle følelsen af at det kribler og krabler under havebordet på terrassen på en lun sommerdag, og irritationen ved ikke selv at kunne udføre myrebekæmpelsen.​

Til bekæmpelse af myrer benytter vi os af spærrebælte metoden. Den fungerer således, at der ligges et spærrebælte ud af gift langs soklen udendørs og langs fodlisterne indendørs ved ydervæggene. På den måde skal myrerne krydse spærrebæltet af gift, for at få adgang til hjemmet. Idet myrerne kommer i berøring af giften dør de og i vil slippe af med plagen.

Myrebekæmpelse i Århus, Randers, Herning og omegn

Vi har forskellige løsninger til skadedyrsbekæmpelse alt efter jeres behov, så ring i dag og vi vil være behjælpelige.

Vi kører både til midtjyske byer som Herning, Horsens, Århus, Silkeborg, Skanderborg og Randers, for at hjælpe dig med myrebekæmpelse, ligesom vi dækker resten af Jylland samt Fyn.

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag