Muldvarpe

Muldvarpebekæmpelse

I forårsmånederne vågner hanmuldvarpe op fra vinterdvalen og begynder straks at grave gange i jorden. Det kender de fleste, idet det medfører nye muldvarpeskud i græsplænen. Muldvarpeskuddene ligger som perler på en snor, og det er disse skud, som haveejerens ofte gerne vil bekæmpe.

Hvor bor en muldvarp?

En muldvarp bor i naturen. Den foretrækker at bo hvor jorden er blød og fuld af insekter og næring. Derfor er din have et perfekt sted for en muldvarp da vi som mennesker forsøger at holde jorden i vores haver, så næringsfyldt som muligt, så græs og blomster kan vokse. ​

Har du en muldvarp i haven?

At have en muldvarp i haven lyder hyggeligt og er nødvendigvis heller ikke til gene. Dog er de mange mudlvarpeskud ofte til irritation og ødelægger din græsplæne. Vi kan hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS tilbyde muldvarpebekæmpelse hele året rundt.

​Den nyeste teknologi inde for muldvarpebekæmpelse

Vi har investeret i den nyeste teknologi, indenfor muldvarpebekæmpelse, hvilket gør det muligt at gasse hele året rundt. Så hvis du har en muldvarp i haven og gerne vil komme det til livs, så har vi løsningen.

Muldvarpens formering

Muldvarpe får kun ét kuld unger om året, med typisk ca. 4 muldvarpeunger i hvert kuld. Det sker normalt sidst på sommeren. De små muldvarpeunger bliver i muldvarpemoderens gangsystem i de første par måneder, og de forlader først gangsystemet i august/september måned for at etablere sig i deres eget gangsystem.​

Skal vi hjælpe dig med mulvarpebekæmpelse?

Vores mulvarpebekæmpelse er yderst effektivt og med kontor imellem Århus og Silkeborg rykker vi hurtigt ud i Randers, Herning, Horsens, Skanderborg mm. ( Midtjylland )
– Kort sagt hele Jylland​

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag