Hvepse og Gedehamse

Bekæmpelse af hvepse & gedehamse

Hos Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har vi mange års erfaring med bekæmpelse af hvepse i byer som Århus, Randers, Silkeborg, Skanderborg, Horsens og Herning. For på bedst mulig vis at opnå en vellykket bekæmpelse af hvepse, skal man have en forståelse for hvepse eller gedehamses adfærd og levemåde.​ Det vi normalt betegner hvepse, er egentligt gedehamse – det er den korrekte betegnelse, idet navnet hveps også anvendes om en række andre insekter. Det ændrer dog ikke ved, at et såkaldt hvepsebo ofte er en stor gene. Heldigvis har vi stor erfaring med bekæmpelse af hvepse og deres bo.

Mange forskellige afskygninger

Hvepseboet – eller hvepsereden – er ofte kugleformet og lavet af et karakteristisk papiragtigt materiale, og dets placering afhænger af arten. Det er her vi som professionelle tager vores udgangspunkt når vi påbegynder en bekæmpelse af hvepse og gedehamse. Der findes i Danmark 7 forskellige arter af gedehamse, og de ligner hinanden en del. Fælles er det sort-gule mønster og karakteristiske kropsform. Nogle arter foretrækker også at have boet i jorden, hvor de benytter f.eks. gamle musereder eller muldvarpegange, som de udvider.

Vi fjerner også gedehamse

Der kan være mange grunde til man ønsker en fjernelse af gedehamse omkring sin bolig og selvom gedehamse ofte mere er et irritationsmoment end et egentligt skadedyr, så kan stik fra gedehamse være ret smertefulde. Dog er det kun sundhedsskadeligt, hvis man er overfølsomhed over for giften fra stikket. I private husholdninger, idrætsforeninger mv. er det derfor (frygten for) stik, som er en gene. I flere forskellige forretninger, f.eks. bager- og frugtforretninger, er en fjernelse af gedehamse dog en nødvendighed, da de kan ødelægge varerne.​

Mange års erfaring med bekæmpelse af hvepse og gedehamse

​Gennem vores mange år i branchen har vi hjulpet mange familier, sports- og idrætsforeninger og andet med deres hvepse- og gedehamseproblem. Vi tilbyder derfor en effektiv bekæmpelse af hvepse og gedehamse og står samtidig inde for et godt og effektivt resultat. Udover bekæmpelse af hvepse har vi også mange års erfaring med ​rottebekæmpelse, myrebekæmpelse, bekæmpelse af borebiller, bekæmpelse af væggelus og meget mere.

Er stik fra hvepse eller gedehamse farlige?

Hvis man ikke er bange for hvepse eller gedehamse og ikke frygter deres stik, kan det måske virke unødvendigt at få en professionel til at stå for en gedehamse bekæmpelse. Dog er hvepse eller gedehamse meget territoriebevidste og meget beskyttende omkring deres bo. Et hvepsebo vokser igennem sommeren, og kulminerer ofte omkring august, hvor et bo kan indeholde flere tusinde individer. Det er derfor nødvendigt at starte en bekæmpelse af hvepse og gedehamse så hurtigt som muligt.

Vil du vide mere om bekæmpelse af hvepse?

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har ekspertisen i bekæmpelse af hvepse, uanset hvilken art og hvor boet sidder. Alt afhængigt af opgaven, anvender vi forskellige midler, og vi garanterer, at hvepseboet er dødt, når vi er færdige med opgaven. Vores største kundebase er i Midtjylland omkring Århus, Herning, Horsens, Skanderborg, Silkeborg og Randers, men vi leverer hvepsebekæmpelse til hele Jylland.

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag