Borebiller

Bekæmpelse af borebiller

Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har mange års erfaring med bekæmpelse af borebiller i blandt andet Herning, Randers, Silkeborg, Skanderborg og Århus. Den almindelige borebille – også kaldet træorm – er et almindeligt problem, og der er spor efter den i langt de fleste huse af ældre dato. Borebillen er udbredt på hele kloden, og specielt i Europa er den et hyppigt problem. Borebiller er typisk mellem 3 og 5 mm lange, og lever mellem juni og august. Billen lægger sine æg i sprækker i træ eller i gamle flyvehuller.

Problem for træet

Billens larver lever dog i op til et år, og det er larverne, der er det største problem, idet de borer flyvehuller, som oftest er 1-2 mm i diameter. Det ødelægger bygningens træ, hvilket på lang sigt kan være meget skadeligt for huset. Problemet kan ofte opdages ved drys fra larvernes huller både i væg og i gulv. Et borebilleangreb udvikles langsomt, men med de rette forhold kan bygningens træ blive fuldstændig ødelagt.

Bekæmpelse af borebiller i Århus, Randers, Herning mm

For at være sikker på, at slippe af med alle borebiller og larver, er det ofte en god idé at kontakte en professionel skadedyrsbekæmper. Jydsk Skadedyrsbekæmpelse ApS har en stor erfaring med bekæmpelse af skadedyr i træet, hvilket giver dig en sikkerhed for, at problemet bliver udryddet helt. Samtidig giver vores ekspertise dig garanti for, at dit træ ikke bliver yderligere skadet ved behandlingen. Alle vores midler mod bekæmpelse af borebiller og træskadedyr er naturligvis miljøgodkendte.

Vi har base i nærheden af Aarhus hvorfra vi leverer bekæmpelse af borebiller til hele Jylland hvor vi har haft opgaver i byer som Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Kort sagt, ingen by er for langt væk.

20 års garanti

Hos JSB tilbyder vi hele 20 års garanti på bekæmpelse af borebiller. Det er en garanti vi kan lave da vores erfaring og ekspertise, kan ses i vores tidligere veludførte opgaver. Med en borebille behandling slipper du for langsigtede skader i din bolig. Vi tilbyder forskellige former for borebille bekæmpelsesmidler, som vi bruger på vores opgaver rundt om i området omkring Århus og Skanderborg.

Hør mere om bekæmpelse af borebiller

Det kan være svært at vurdere, om man rent faktisk har borebiller, men hvis du har en mistanke er du altid velkommen til at kontakte os. Med kontor tæt på Aarhus, har vi mulighed for at tilbyde skadedyrsbekæmpelse i byer som Herning, Horsens, Randers, Silkeborg og Skanderborg. Dermed er vi perfekt placeret til at levere skadedyrsbekæmpelse til hele Jylland.

Ring til os i dag på

(+45) 70 66 68 73

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak

Vi sidder klar til at besvare ethvert spørgsmål, du måtte have, som du ikke får besvaret her på hjemmesiden. Så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde en helt uforpligtende snak med dig om dine planer.

Kontakt os i dag